HAR DU FÅTT VIRUSMEJL FRÅN OSS? LÄS DETTA!
 
Angående virusmejl från Sydskånska Kennelklubben

Inga virus från Sydskånska Kennelklubben!

 
Det förekommer en del virussmittad e-post med Sydskånska Kennelklubben (namn@sydskanskakennelklubben.m.se) som avsändare. Från Sydskånska Kennelklubbens sida vill vi påpeka att dessa inte skickas från Sydskånska Kennelklubben. Vårt virusskydd uppdateras kontinuerligt och brandväggen förhindrar att virusmejl skickas från oss.
 
Dagens virus är mycket sofistikerade och kan t.ex hämta och byta ut avsändar-adressen mot en adress i adressboken eller från sparad e-post. Virus kan också hämta e-post adresser från webbplatser som sparats i datorns cache-minne.

 

Det är beklagligt att det skickas virus med Sydskånska Kennelklubben som avsändare men det är tyvärr inte mycket vi kan göra åt saken. Vad du själv kan göra är att kolla ämnesraden noga och bedöma rimligheten att du skulle få mejlet från oss. Samt installera och underhålla ett väl fungerande antivirusprogram.
 

Vi anväder oss oftast av adressen kansli@sydskanskakennelklubben.se, alltså utan .m., när vi mailar. Är avsändaradressen något namn@sydskanskakennelklubben.m.se titta noga på ämnesraden och se om det kan vara från oss.